Великий вибір черепиці

У нас в офісі представлені зразки практично всієї продукції, яку ми продаємо. В одному місці ви можете подивитися, спробувати і вибрати покрівельний матеріал, який підходить вам за кольором, якістю та ціною. На наших стендах представлені композитна, цементно-піщана і натуральна черепиця Браас, Робен та Ондо.

Благосвит Буд офис
офіс Благосвіт Буд

черепица Ондо

Великий спектр металочерепиці різних виробників, хвилі і квітів, як українського так і зарубіжного прокату – Рууккі, Сталекс, ТПК, Євромодуль, Arcelor Mittal (Німеччина).

металлочерепица образцы
металочерепиця

Ну, а наша колекція бітумної черепиці вас приємно здивує. Багато виробників, майже всі кольори. Можна все брати і порівнювати – Катепал, Керабіт (Фінляндія), Тегола, Iko, Шинглас, Roofshield.

битумная черепица стенд
битумная черепица
битумная черепица образцы
бітумна черепиця

Є окремі стенди для водостічних систем різних виробників – Профіль, Bryza.

Bryza
Bryza
Профиль
Профіль

Наша компанія Благосвіт Буд, офіційний представник, дилер більшості постачальників і заводів черепиці в Україні, ми надаємо всі документи, даємо гарантію, робимо доставку і монтаж. Наші менеджери готові вам допомогти з вибором і прорахувати для вас дах будь-якої складності. Можливо ви знайдете десь черепицю дешевше, але отримати такий сервіс, гарантію і допомогу в підборі покрівельних матеріалів вам не вдасться в одному місці. Телефонуйте, а краще приїжджайте до нас в офіс, вибрати матеріал і купити черепицю і комплектуючі для вашої покрівлі.

металлочерепица стенд

кровельные материалы