Полімерпіщана черепиця – новий матеріал для покрівлі

Полімерпіщана черепиця
Зовсім недавно на будівельних ринках з’явився новий покрівельний матеріал, який за короткий час зарекомендував себе з хорошого боку – це полімерпіщана черепиця. За своїм зовнішнім виглядом і якістю він не сильно відрізняється від стандартного. Багато контролюючих органів підтвердили його якість і експлуатаційні властивості полімерного пісковика, а також дали оцінку як вітчизняним, так і зарубіжним органам. Величезна колірна гамма дозволяє підібрати саме той колір, який потрібен і ідеально впишеться в дизайн вашого будинку. Саме тому така черепиця використовується, облицюючи дахи елітних об’єктів для найвимогливіших клієнтів.

Полімерпіщана черепиця
Склад полімерпіщаної черепиці гарантує якість цього облицювального матеріалу. З чого він складається:

Промитий пісок
. За допомогою сучасних технологій з нього повністю видаляються всі глинисті домішки і небажані породи.
Полімер виготовлений з високоякісних матеріалів.

Барвник
.
Саме такий склад в співвідношенні 70: 29: 1 і правильне його з’єднання забезпечує полімерпіщаної черепиці високу міцність, адже плитка не ламається при транспортуванні або монтажі. Більш того, навіть після падіння вона залишається цілою. При бажанні можна виконати по даху таку черепицю, і вона залишиться неушкодженою, на відміну від інших покрівельних матеріалів. Завдяки своїм високим експлуатаційним характеристикам він прослужить вам більше 50 років, що співвідноситься з терміном служби
натуральної черепиці
і, особливо, оцинкованої сталі.

полімерно-піщаний2
На особливу увагу заслуговує пожежна безпека полімерпіщаної черепиці. Володіючи унікально низькою електропровідністю і непровідністю вогню, черепиця відповідає всім нормам пожежної безпеки і санітарно-епідеміологічним, екологічним вимогам, що відрізняє її від стандартних покрівельних матеріалів, що вимагають додаткового заземлення.
Така плитка важить в кілька разів менше свого природного конкурента. Одна плиткова плита важить близько 2 кг, а конькова плита – 1, 8. Це значно знижує навантаження на крокви і дозволяє виготовляти їх з більш легкої деревини.
Унікальна стійкість до високих температур і перепадів температур робить полімерпіщану черепицю доступною для різних регіонів світу. Її температурні пороги – від -65 до +200 градусів. Більш того, він переносить всі перепади без наслідків і «пітливості», залишаючись однаково стійким до всіх шкідливих сонячних випромінювань.
Монтаж плит плитки з полімерпіщаника не представляє складності, головне дотримуватися основних вимог до монтажу і техніки безпеки. Кріпити плитку можна під будь-яким кутом – це ніяк не вплине на її стійкість до ураганних вітрів. Також плитка забезпечує відмінну звукоізоляцію, роблячи шум вітру і шум дощу абсолютно нечутним.
І все це при відносно невисокій вартості, що робить його доступним для всіх верств населення. Це вигідна угода, оскільки, заплативши один раз, ви отримаєте красиву плитку, яка прослужить вам більше 50 років, зберігши свій гарний зовнішній вигляд і насичений колір.

Проконсультуватися з полімерпіщаної черепиці ви можете, зателефонувавши нам по телефону.